Uppdatering

Ja man kanske skulle skriva en liten uppdatering om vad som händer  å sker, det är ju inte bara renovering som pågår.
Denna vecka är jag iaf heelt ledig, å det e faktiskt super skönt! Ringer dom in mig så arbetar jag gärna :)
På måndag börjar jag min intro på det nya jobbet så kommer att gå kväll då och gå dag på tisdag. På tisdag så börjar även inskolningen på det nya dagiset, då jag jobbar dag då så får pappsen ta inskolningen själv. Det ska bli så skönt att man kommer att få jobba både dagar å kvällar, för jag älskar verkligen skift, jag skulle bli grymt uttråkad om jag skulle jobba 7 - 16  måndag - fredag. Jag jobbar gärna dag, kväll & natt samt vardagar å helger. Variation tycker vi om :)

Vilket stråååålande väder det är ute om dagarna nu!
Heeeelt Uuuuuunderbart!
Man blir så mycket gladare och piggare direkt. Aurora älskar dessutom att vara ute så vi är ute typ hela dagarna :)
Idag var vi ute med Emma & Savannah en stund, lekte lite i lekparken, fast ingen av dom vill gunga, dom verkar vara rädda för den. Å jag trodde att Aurora skulle älska att gunga då hon så gärna gungar här hemma i gungstolen och säger gung gung, men bara man får i henne i gungan så kommer hon nog vilja gunga, men jag tänker ju inte tvinga henne när hon protetsterar, men dagen kommer nog då hon vill prova på. Sen gick vi en liten promenad till centrum för jag ville in på prix å handla. Sen efter det gick vi hemåt då jag var hungrig som fan, så gick hem och gjorde i ordning korv & makaroner och Aurora åt sin korv. Efter det så gick vi ut och var ute enda till kl 18:30, då höll Aurora på att somna till i vagnen o så hela tiden så var bara att gå hem, ge henne gröt och sedan så tvärslockna hon, efter sin skönhetssång då såklart, den får man höra i ca 20 min varje kväll innan hon somnar. Numer så sitter en av oss på en pall brevid hennes säng tills hon somnar, hon vill gärna att man e där tills dess. Å jag har slutat att ge henne välling på kvällarna, för hon sover mycket sämre av det än om hon får gröt, vilket jag tycker e lite skumt men jag tror att hon får gaser i magen å lite magknip å därför har vaknat så om nätterna, för nu när hon får gröt så sover nästan hela natten i sitt rum, hon vaknar till vid 04 - 05 och då kommer hon in till oss och sover till ca 06 - 07. Det tycker jag är helt okej. Så nu känns de mycket bättre med hennes sömn å jag blir ju piggare själv om man med får sova, annars blir jag på så dåligt å grinigt humör om jag inte får sova och det får sambon ut för, tyvärr :D hehe


Nä nu ska jag slänga mig på soffan och läsa min kärring tidning "Se & hör", här är de inge vecko revyn o sånt shit :D
Det står mera skvaller å skit i se o hör, de tycker vi e kul =) Å hör sen!

Kommentarer
Postat av: Elisabet

Ja visst är det skönt när de sover om nätterna =) Nu sover klas igen efter han fått hjälp med medicinerna.. inte lätt o sova med virus o infektion i kroppen, de vet ja med om.. hua men idag är det 3dje dagen med pencilin så ja hoppas både han o ja blir bättre.. tyvärr känner ja mig sämre än när ja var till dr.. Men men bara hoppas det går över.. Vi vill med vara ute o njuta av vädret =) Igår när vi hämta hanna höll ja på o frysa ihjäl.. men men så e de när man är krasslig..

Hoppas att du kommer trivas på nya jobbet=) ha en bra påsk

2009-04-08 @ 06:53:37
URL: http://elli76a.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback