Furuvik

Ja det har blviit många dagar i furuvik nu, underbara dagar!
Helt plötlsigt så älskar jag furuvik, är så roligt att se hur glad & nöjd Aurora blir.
Innan man fick barn så var man ju aaaldrig i furuvik, hehe. Jag var där 2 dagar förra veckan, både fedag & lördag. Var där kl 10 då dom öppnade och så gick vi och bada direkt, det var bara jag & Aurora då Micke jobbade, otur för han :D Vi hade det supermysigt där, Aurora bada i barnpolen och mamma satt på kanten och solade och plaskade med fötterna :)

Idag ringde morfar och fråga om vi skulle ta en sväng i furuvik, självklart sa jag! Så efter Aurora sovit lunch så blev det furuvik och vi kollade först på djuren, sen fick hon åka sina karuseller och till sist så badade vi, trots vädret. Det var varmt och solen kom fram lite grann så det gick att bada. Morfar fick plaska fötterna i barnpoolen så kunde jag simma några längder i den stora, sen satt jkag mig även  i barnpoolen och fick hinkar med vatten över huduvet, säkert en 10 ggr då aurora tyckte det var skitkul, hehe. Efter det så åkte vi hit och morfar klippte gräsmattan och sen blev det tacos.
Nu sover Aurora som en stock och vi ska snart börja kolla på säsong 3 av varuhuset, äntligen så har det kommit!

Nu är det snart 1 september och då börjar jag på min tjänst, jag har introduktion nästa vecka och jag längtar verkligen. Lite pirrigt att börja på en ny avdelning då jag trivts skitbra på den jag varit på nu under sommaren, men det blir säkerligne kanon på den nya oxå. Ska baka 2 tårtor i morgon som jag ska åka till jobbet med på onsdag och bjuda på tänkte jag :) En till dom boende och en till personalen, ska bli trevligt :) Jag är så grymt nyfiken på vad jag kommer att få i månadslön, kommer att bli en bra peng iaf det är de enda jag vet :) Ska bli så skönt att veta vad man får varje månad i minst 6 månader framöver, får ju samma summa varje månad då det är månadslön, härligt :) Får säkert veta det när chefen är tillbaka från sin semester.

Nä nu ska jag hänga lite tvätt och starta en till maksin med alla badhandukar från veckan samt min bikini och Auroras baddräkt, dom behöver ju oxå tvättas. Hoppas på fint väder i morgon, för då kan vi åka till furuvik igen och bada :)

Ser väl ut som ett russin snart, men de gör inge :D

Kommentarer
Postat av: Elisabet

Åh vill med dit ;) får date någon dag när vi kan å åka dit med barnen.. Ska kolla med Hanna imon om hon vill spela wii med Micke under tiden hehe - tack för att ni är så bra kompisar <3

2009-08-10 @ 20:32:48
Postat av: Elisabet

Haha ja nog rätt mycket mera lika med.. nog någon mening med det med haha

2009-08-10 @ 20:35:23
Postat av: Elisabet

Ja men de e ju sådan glädje dödare så man lär ju skämta till de lite haha

2009-08-10 @ 20:38:19
Postat av: Madelene

Ja Elisabet heter vi oxå båda två, fast jag har med ett H hehe. Ja gör det, dom har öppet månaden ut och badet stänger redan den 16e :(



Det är lugnt, klart man ställer upp om man kan, är väl det vänner är till för :) Kram

2009-08-10 @ 20:43:14
URL: http://tanteluttan.blogg.se/
Postat av: Elisabet

KRAM o godnatt

2009-08-10 @ 20:44:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback