Lilla Julafton

Aurora har nämnligen haft lilla julafton idag.
Direkt efter jobbet så träffade jag pappa och så åkte vi till barnens hus då han ville köpa en sak till Aurora. Han ville en köpa en cykel och jag sa att hon säkerligne skulle bli överlycklig över en sådan då hon älskar att cykla och får hon dessutom göra det själv så kommer hon aldrig vilja sluta. Så det blev en jättefin trehjuling som är rosa & lila. Sen fick hon även ritblock och färgpennor då hon oxå tycker om att måla, måla orm är det som gäller. Sen ville mamma hämta Aurora på dagis så visst fick hon det, då var min mormor med så det var mycket trevligt, var 3 månader sen hon var hit sist.. Då hade min mormor med sig en docka i badrock, kan säga att den sover Aurora med just nu, ligger och håller om sin docka :) Hon hade en docka innan som hon oxå höll om, men så fort hon somna så var jag tyvärr tvungen att ta bort den, för kommer man åt magen på dockar så antingen grinar, skrattar eller så säger den mamma. Vilket Aurora ofta kom åt och så vakna hon av dockan. Så perfekt att hon fick en docka nu som inte låter, då får hon ha den hela tiden om hon vill :) Fick hon så skulle hon säkerligen sova med cykeln oxå, haha. Bilder på cykeln kommer i slutet.

Annars så har det varit fullt upp hela dagen. Först jobbat, sen fick vi besök nästan direkt jag kom hem. Då kom mamma & mormor och kort därefter Elisabet & Ludde med barnen, mycket trevligt. Så det blev lite fika men blev oxå mycket kvar. Vilket inte är så bra för det kommer jag att äta upp, kan inte låta godsaker ligga så vill inte ha det hemma, haha. Måste börja dra ned på godsaker nu när man känner att byxorna börja bli tight :D Är alltid sådär på sommaren och på vintern äter jag nästan inge gott alls så då blir man i fin form, sen förstör man den mitt i bikini säsongen, (ruskar på huvudet).

Elisabet & co hade varit och badat, å jag blev sååå sugen på att bada med då det varit så fruktansvärt kvavt idag, trodde ett tag att jag skulle smälta bort här hemma. Så efter maten blev det bad med Emma & Savannah, jag fick iaf svalka mig till låren, sen ville inte chefen nå mer (Aurora).

I morgon är jag ledig och det ska bli super duper skönt. Få se vad vi hittar på, men jag vill till sommaryran och kika lite. Fast pappa sa att det var litet och inte alls mycket att se, så vill jag endå dit och kika. Dom har ju langos så en sån måste man ju fläska i sig, är ju så gott! Sen omdet är såhär fint väder så blire att bada i furuvik, där det finns pool. Jag tycker bäst om att bada i pool. Så se till att köpa huset nu my friend så jag får komma och bada året runt, soft :) hahaha. Inte jag som bestämmer det men en önskan iaf hihi.

Nä nu ska jag göra mig en egen almanacka då det inte går att köpa iu affäret den här årstiden. Å jag vill ha en lagom stor som hänger på väggen där jag kan skriva i när jag jobbar osv så blir det lättare för micke att veta å plaenra oxå. Så det är vad jag ska pyssla med i några timmar nu :)

Här kommer bilderna då Aurora är ute på sin första egna cykeltur med mormor :)




Kommentarer
Postat av: Elisabet

Jo nog hade ni fika allt :) tur jag precis ätit mat! Men lite hemma odlade bär fick vi i oss. Måste ha bär buskar och träd sen jag med! Gott!! Bada är alltid skönt, önskar jag hade hunnit göra de idag, som du gjort - fusk.. Ja men om du gör en almenacka kan du ta och fylla i en grill afton ha ha :) . Pool är skönt men de är havet med :) . Ha en bra natt, hörs imorgon kramar

2009-08-07 @ 23:23:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback