Såå Nöjd!

Idag började jag min intro på den nya avdelningen.
Allt har gått bra hittills och jag kommer säkerligen att trivas där oxå, det känns som så. Kan nästan alla namnen nu efter första dagen, men jag har ju lätt för namn och nummer med, det sätter sig direkt.

Sen så fick jag skriva på anställningspapper nu och fick veta vad min månadslön blir på, kan säga att jag är mycket mycket mycket nöjd över den. Trodde inte att jag skulle få så bra men det är ju bara bra :) Så min första månadslön får jag utbetald den 27e september och börjar att jobba på min rad den 1 september. Men fått några dagar o så innan så jag kommer in i det. Så jag vill ha september månad för då blir jag förmögen, först månadslönen och sedan får jag ju även lönen för dom timmar som jag jobbat i augusti, kommer inte ihåg hur många det var nu men över 100 isf så det ger ju med en bra slant.


Nä nu ska jag gå och sova så man kommer upp i morgon då jag jobbar 7-14. Sen är jag ledig från onsdag kl 14 till måndag kl 7, ska bli superskönt! Helgen ska vi även spendera med familjen Lundin/Soumela då vi ska äta lite gott och umgås, ser jag fram emot :) Hoppas förresten att jag stavade efternamnet rätt nu, lär mig aldrig ..

Natti Natt

Kommentarer
Postat av: Elisabet

Hehe inte rätt.. sUOmela...

Ja det ska bli riktigt trevligt.. Hoppas vädergudarna är det med oss så vi kan grilla lite



kanske barnvagnsrace på torsdag fredag??? ut o gå med andra ord om vädret tillåter.. hehe



Kram o godnatt

2009-08-18 @ 21:51:28
Postat av: Emelie

Är så glad för din skull. Va kul med jobbet och lönen. Ett stort grattis till dej tjejen.. =) Kram kram

2009-08-19 @ 18:31:30
URL: http://emelieandreasson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback