Leklandet

Blev det idag igen, så roligt å mysigt att vara där :)
Det blev några timmar och Aurora & Savannah och även jag & emma lekte hej vilt, fan man blir ju barn själv igen när man är där, haha. Aurora tycker ju om när det går fort, så fick åka den där pulkan i rutschkanan ett par gånger då hon börja grina när jag ville gå till nå annat, så nu har jag ont i ryggen för dom har så små pulkor, men det äre helt klart värt för att hon ska ha roligt :) Sen så gjorde jag ju en dundermiss med kameran, så irriterad på mig själv för att jag inte kollade! När vi kommer dit så tänkte jag börja knäpp kort så jag knäpper på kameran och i samma stund så säger den att batteriet är slut och så stängs den av, jippi!! Jag borde ju såkalrt ha kollat innan så att det fanns batteri i kameran, men man har inte alltid skallen med sig :D Tur det kommer fler gånger :)  Mest var vi i klätterställningen för där finns det mest för barnen att leka med, å redan igår så ville jag upp till toppen för att sedan åka den där rutschkanan ned, men Aurora blev lite rädd när jag lära lyfta henne upp för stora trappsteg eller vad man ska kalla det, ni som varit dit vet säkert vad jag menar. Så hon började att grina o då ville jag inte tvinga henne såklart, men jag provade endå idag för att se om de skulle gå bättre, vilket det gjorde. Men jag fick en hejdundrades panik attack när jag kom till våning 2 så att säga, då jag hatar att känna mig instängd å man kan säga att jag får "klaustrofobi" och det är ju verkligen en labyrint i klätterställningen och det finns bara 2 eller 3 ut/ingångar, så då skyndade jag mig upp till våning 3 med Aurora, väl där uppe så lärade jag hämtade andan och sedan åkte vi äntligen den efterlängtade rutschkanan ned, å jääklar i min låda vad fort det gick, men kul var det och Aurora bara skratta. Efter det lära jag sätta mig för att återigen hämta andan, fan jag var alldeles kallsvettig. Det är därför som jag har sån skräck för att åka hissar och låsa dörren på en toalett på offentliga platser osv för jag blir instängd å finns ingen väg att ta sig ut, får panik helt enkelt. Hissar som har fönster eller som tex dom inne på 9an där man ser ut går jättebra, för skulle hissen stanna så kan jag endå se ut, men fy vad hemskt det är, hua bua. Numer när jag har lärt mig hur man åker i rulltrappa med vagn så gör jag nästan alltid det. I danmark är det förbjudet att åka med vagn i rulltrappor, hoppas att det inte blir förbjudet här, för då går vagnen åka i hissen själv och så springer jag å Aurora i trappen för att sedan möta vagnen, hahahaha! Det har faktiskt hänt nån gång :D

Jäklar vad jag skriver på, jag som bara tänkte skriva ett kort inlägg så jag hinner att läsa alla mina 24 bloggar som jag följer dagligen, innan jag å darling ska kika på ett avsnitt av kyle xy samt one tree hill :)


Haha, tvättade håret för första gången idag efter klippningen, eller ja, det lilla hår som fanns kvar att tvätta så att säga, så kändes det som iaf. Men jisses vad skönt det var att tvätta kort hår och vad lite schampoo de gick åt, nu kommer jag nog att klara mig på 1 flaska i månaden, ekonomiskt :) Sedan när jag skulle linda håret i handduken som jag alltid gör efteråt gick knappt, hade ju knappt något hår att linda och att borsta det gick ju på 1 min och det torkade jättefort.
Det jag egentligen försöker säga är att jag älskar mitt kortklippa hår!! Aldrig mera låångt (hinner dock att ändra mig).


EGENKÄR

Kommentarer
Postat av: Elisabet

Låter som ni haft en toppen dag - vad skoj ;)

ja visst är det härligt med kort hår =) hehe

2009-02-08 @ 21:57:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback