Stackars fötter

Stackars stackars mina fötter, dom värker och just nu kan jag knappt gå på dom, haha.
Jag måste åka och jaga mig ett par nya skor på måndag då jag är ledig så jag slipper att ha såhär ont i fötterna!
En fotmassage vore inte så tokigt, får nog fjäska lite för karln så kanske man får lite massage :D

Imorrn är de dax för jobb igen, hela helgen :) Börjar dock kl 10 så de ska bli riktigt skönt med förhoppningsvis en sovmorgon. Men jag kan lova er att Aurora vaknar runt halv 7 och är piggare än tuppen, när jag har försökt att väcka henne ca 6:15 denna vecka så har det knappt gått, det har tagit 20 min innan både jag å micke har lyckats fått liv i henne, å jag hatar att väcka henne men vad göra? Hon måste ju till dagis till strax före kl 7 så jag hinner att åka in till jobbet..Så bara för att både hon och jag kan sova imorgon så vaknar hon före tuppen.. Fast iofs så gör de inget, för då får jag ju träffa henne någon timma innan jobbet och det vore helt underbart! För idag hann jag å träffa henne en enda timme, jag kom hem runt halv 6 och runt halv 7 så somnade hon.. Var otroligt mycket på jobbet idag men då fick jag några fler timmar med :)


Nä nu ska vi gå och lägga oss, vi har blivit kvällströtta båda två =)
Innan har vi typ aldrig lagt oss före 24 tiden, det var däromkring den tiden som vi gick å la oss, men då klev vi upp runt 8 tiden med och nu kliver vi upp kl 6, dom där 2 timmarna känns vill jag lova. Micke kliver upp med oss kl 6 på morognen han med så hinner han att göra de han ska på jobbet innan han hämtar Aurora, han hämtar henne varje dag vid 14 tiden på dagis. Vill inte ha henne på dagis hela dagar å tills jag slutar. Så pappsen hämtar henne och i förrgår så hade dom gjort en supersöt snögubbe på gården tills jag kom hem, mysigt =) På måndag å tisdag får jag mysa med henne, för då är jag ledig. Måndag ska vi umgås med Emma & Savannah och på tisdag ska vi på 20 års kalas hos Sabina så de blir skoj, sen kanske vi gör en snölykta till snögubben hehe.

Natti Natt !!

Kommentarer
Postat av: carro

Ok, nä tror inte det var du heller, tror jag vet hur det gått till, godkände en vänförfrågan på facebook i förrgår från en tjej som jobbat som vikarie förut, har ju länk till min blogg där. Kändes så allvarligt när hon tog upp sekretessen, tänkte ju inte på det viset då jag räknar henne till min familj och till och med Cristian berätta för mig vad som hänt, vet att det inte framgick i det jag skrev, lätt att missa det ju, känns lite läskigt att dom har granskat min blogg och suttit och diskuterat det med all personal. Tänk så fel det kan bli...

2009-02-27 @ 23:36:53
Postat av: Carro

Har städat hotellrum i 6 år, kan lova att det känns i kroppen :) Vänta tills du får 25 rum hehe

2009-02-27 @ 23:38:50
URL: http://carroliinas.blogg.se/
Postat av: sabina

Hehe, okej :D Jadu, hur ska jag kunna förklara det då? Det är en "affär" som har allt från billiga märkeskläder till böcker. Jag har aldrig varit där förr, så vi får se om det är något att hänga i granen ;)

2009-02-27 @ 23:40:18
URL: http://sabinaal.blogg.se/
Postat av: Elisabet

Hehe ont i fötterna ja med efter allt jobb igår..

2009-02-28 @ 20:39:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback