Duktiga tjejen!

Idag har Aurora varit duktiga tjejen och chockat sin mamma & pappa, 2 gånger.
För det första så åt hon lika middag som vi, makaroner & korv. Kanske inte låter som någon big deal för er, men jag vart verkligen superglad då jag vill att hon ska äta med oss, men hon har hittills bara spottat ut all mat som inte är burkmat. Hon blir ju trots allt 1 år nu och kan äta det mesta så jag försöker för fullt att bli av med dom där dumburkarna till mat. Igår gjorde vi tom egna pannbiffar med potatis o sås, men hon spotta ut, som vanligt. Men idag gick det!

För det andra så åt hon helt själv!
Micke gav henne en liten sked i morrse så hon fick undersöka den och så visade han hur man skulle göra, och så sa han mums mums. Idag när hon fick makaroner & korv så sa micke "mums mums" och då visste hon direkt hur hon skulle göra, så hon tog skeden till skålen och sen till munnen, så duktig! Behövde bara visa 1 gång!
Sen om allting fanns kvar på skeden när den kom till munnen var ju en annan sak ;D haha.
Makaroner var dock bara goda så länge dom var varma, när dom blev lite kall så åt hon bara korven, helt galen och åt lätt en halv lättstekt korv. Så nu blir det träning på att äta själv här hemma :)

Annars så har det varit en lugn dag, bara varit inne typ.
Har inte direkt haft någon lust att gå ut 12 grader och frysa arslet av mig, nej nej så vi har busat inne hela dagen istället. Mot eftermiddagen så kom morbror & mamma förbi, dom ville ha en kopp kaffe och morbror ville ha en film så han hade något att göra ikväll, i samma veva så hämtade jag emma, peter å savannah så vi vuxna och barn fick leka lite :)
Lekte med barnen först, sedan vart det gröt, som dom mest bara tittade på, sen spelade vi lite wii. Eftermiddagen kunde inte blivit bättre, alltid roligt med besök! Sen skjutsade jag hem emma, peter å lilla savannah igen och då skulle micke göra iordning Aurora för kvällen med blöjbyte och pyjamas så skulle jag lägga henne när jag kom hem igen, men då satt han redan å gav henne välling och sen la han henne, kanon skönt :) Men det e faktiskt mest micke som lägger Aurora nu, när hon ska sova lunch så vägrar hon helt plötsligt att jag ska lägga henne, de ska han göra. Å man får absolut inte vagga henne nå mera, oh nej då blir det ett jäkla liv. Hon ska läggas ned i sängen och så ska man sitta på sängkanten och bara visa att man e där eller så ska man sjunga "hej här e pippi, pippi det är jag, jag bjuder alla på kalaaaaaaaas, hej här e pippi, pippi hipp hurra, vilken underbar dag" innan man sjungit det klart så har hon somnat =) Gostjejen som vi älskar mest av allt!!


Nä nu blir det att kika på en film och sedan sova, blev ju inte allt för mye sömn inatt. Lilltjejen brukar sova bra om nätterna nu men inatt ville hon inte alls, så man fick bara ha roliga timmen från 00 - 04 och sedan fick man sova 04 - 08, weeee!


Tjingeling!

Kommentarer
Postat av: Elisabet

så kan det vara - tänderna brukar spöka till det en hel del.. klas har haft lite svårt o somna nu någon kväll - inte konstigt 4 nya tänder kommit upp så nu har han 12 tänder

2009-01-04 @ 20:48:34
Postat av: Elisabet

skönt när papporna med kan ta dom.

2009-01-04 @ 20:49:28
Postat av: johanna

Lite kyla skadar ju inte.

Vi är ute och leker ändå men bara några minuter.

I morgon blir det pulka.

2009-01-05 @ 21:50:15
Postat av: Madelene

Johanna ~ Jag vet att kyla inte skadar. Man kan vara ute i några timmar utan att det e någon fara, huvhudsaken dom e varmt klädd.



Det var mer mig själv som jag tänkte på, jag fryser ihjäl ute när det e sådär kallt som -12/15. Då stannar jag inne. Ska köpa täckbyxor tills nästa vinter då man kan busa mera ute då hon e större :)

2009-01-05 @ 23:01:01
URL: http://tanteluttan.blogg.se/
Postat av: Elisabet

menade ju inte att hon är elak inte utan lite busig som barn är

2009-01-06 @ 19:59:08
Postat av: Elisabet

precis som de ska vara - hehe vår kille e lugn ännu men de kommer väl

2009-01-06 @ 20:09:14
Postat av: Emma ~ Crazyangel [mamma till Milton]

Vad duktig hon är :)

2009-01-07 @ 00:39:59
URL: http://crazyangel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback