Bio ~ Johan Falk

Ikväll har vi varit på bio. Det blev som rubriken ovanför - Johan Falk!
Jag tyckte att den var riktigt bra medan Micke tyckte att den var kass, hehe. Så han var glad att han inte betalade för bion :D Själv skulle jag kunna betala för den och gå å se den igen, så kan det vara. Mamma kom hit och var barnvakt åt Aurora och allt hade gått bra. Skönt!

På fredag blir det ev lite fest, men risken är väldigt stor att det blir alkohol fritt för min del, då jag ska jobba 12-20 dagen efter och måste då vara körbar för att ta mig till jobbet. Men det blir isf skoj endå att träffa lite folk och så. Micke får väl dricka åt mig annars ha ha.

Jag skulle verkligen behöva färga min utväxt, det som är de fula med att vara blond, just utväxten! Men jag hinner väl med det nån dag oxå.


Förresten så kikade jag lite på "så minns vi Michael Jacksson" för en liten stund sen då vi kom hem, å jag måste erkänna att jag fällde några tårar. Det som gick rakt in i mitt hjärta var när hans dotter ville säga några ord och sa att Michael var den bästa pappan och att hon älskade honom jätte mycket m.m., då kunde jag inte hålla mig. Känslig som man är, men jag vågar stå för det. Efter det stängde jag av och gick å satt mig här och tänkte uppdfatera lite för er innan jag går och lägger mig, det är jobb i morgon igen :) Men nu jobbar jag bara onsdag & torsdag sen ledig på fredag för att sedan göra helgen, men det känns bra, älskar ju som sagt att jobba helger.

Natti

Kommentarer
Postat av: sabina

Jag tycker också att det är ganska fint, men jag trivs inte i svart. Så bort ska det :p Vill hellre ha lite rödbrunt som jag hade.

2009-07-07 @ 22:57:32
URL: http://sabinaal.blogg.se/
Postat av: Marie

Ja jösses... Vem fällde inte tårar när Paris pratade.??? Jag fällde då floder av tårar.. Kunde absolut inte sluta gråta...

2009-07-07 @ 23:11:32
Postat av: Madelene

Marie ~ Nä det gick verkligen rakt in i hjärtat, jag grät så jag fick ont i halsen hehe. Jag blev tagen av Marlions tal, men när Paris sa dom där orden så brast det helt o hållet. Karln satt brevid å ruska på huvhudet å sa kärringar, haha :D Tuffa grabbarna vet du :D

2009-07-08 @ 12:41:14
URL: http://tanteluttan.blogg.se/
Postat av: Emelie

Kommer du i håg mej i morgon nu då Madde? HAr du tid och träffas fortfarande? =) Kram på dej

2009-07-08 @ 19:41:34
URL: http://emelieandreasson.blogg.se/
Postat av: Elisabet

Mysigt med bio :) sen spelar inte filmen så stor roll bara sällskapet är de rätta :) . Vi tyckte filmen var helt okej. Skönt och gå på bio ibland och bara mysa lite :) . De är typ de vi gör på egen tid när vi tar oss de :)

2009-07-09 @ 06:33:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback