Feeest :)

I morgon blir det fest för hela slanten, trevligt :)
Fast dte blir lite stressigt för min del, men det går endå. Jag jobbar 12-20. Sen får jag skynda mig hem till Tezzan för att duscha & göra mig iordning och sen får vi snabbt ta oss till Mange & Sara där festen är. Micke är redan där då, han ska dit runt 18 tiden. Så Aurora får vara med sin mormor i morgon, vilket jag sa till henne idag, vilket jag inte skulle ha gjort :D haha, det enda hon tjatat om idag är mormor mormor mormor mormor :) Sen så jobbar jag även på söndag, men börjar inte fören kl 16 då så det är lugnt.

Aurora har strulat som tusan med både lunch och middag idag, men så provade jag med att ta en tugga för morfar, mormor, farfar, farmor, morbror christer, morbror marcus och då gick både lunch å middag ned, sa ju att dom inte vill vara hungrig så då åt hon för dom, sötnosen :)

Hon har även börjat att prata på ännu mera nu, hon är inte tyst en sekund. Men nu kommer det meningar, innan var dte mest enstaka ord. När Micke tog telefon tidigare idag så sa han till Aurora att han skulle ringa till Ella, då tog Aurora telefonen och sa "Hej det är Roran" haha vi börja skratta för det var så gulligt =)


Nu har vi minneskort till kameran så nu kan vi ta några hunder bilder, så gissa om kameran ska med på fest :)
Jag har redan packat iordning min väska med 2 set olika party kläder, har inte bestämt mig om jag ska ha kjol eller klänning, så jag måste sova på saken! Älskar både min party klänning & kjol så blir svårt val. Kjolen är svart men såhär öppen på sidorna i form av sicksack hela vägen upp till midjan typ, riktigt snygg, å sexig enligt vissa. Men i love it! Det får nog bli kjolen endå, bara det att jag inte har någon fin party tröja, därför skönt med klänning för det är ju allt i ett, men men. Kanske bara kan ha min lila tub topp till eller så en halterneck väst, det visar sig.

Nu ska vi kolla på film, en natt på museet 2 :) Trevlig helg på er!

Kommentarer
Postat av: Katrin

aaah det är ju så härligt när de små börjar prata =)

gotösen då hihi

2009-07-10 @ 21:21:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback