Inte igen!

Nu har vi stopp i avloppet igen!
Ja just precis, igen! Det är bara 3e gången nu på 2 månader! Sist var ju på våran  brölloppsdag och 30 minuter innan vi skulle till kyrkan :D Så det måste ju vara fel någonstans. Just nu så är spolbilen här och har varit i snart 2 timmar.. Dom har även gjort en grundlig genomsökning i deras brunn ute på vägen för att se så att stoppet inte ligger hos dem, vilket vi såklart hoppas på, men den risken är nog väldigt liten. Men ligger stoppet hos oss så har dom kanske åter igen inte fått bort allt, då kan man ju börja funderar på när dom ska få det? Förra gången dom var hit så fick vi ingen räkning just för att dom inte hade gått tilräckligt långt in i avloppet och därmed inte fått bort allt stopp, bara lättat på trycket eller vad man ska säga. Men nu verkar det vara en vettig ung kille här som sliter, jag tittar på ;) Lite roligt ibland att få titta på när andra arbetar hehe. Jag hoppas bara att det blir ett slut på det här snart en gång för alla, för det är jäkligt drygt! Å det är inte så trevligt att det stinker skit i tvättstugan då och då heller. Men som sagt så verkar den här killen kunna sitt jobb då han snart kämpat i 2 timmar så jag får uppdatera er senare om hur det låg till.



Annars så har dagen varit väldigt låååång. Aurora har bara strulat hela dagen så det har faktiskt varit jobbigt. Hon har inte lyssnat ett endaste dugg, hon har bara trotsat å tom vägrade att sova lunch. Så ni som har barn vet hur roliga barnen blir när dom är trött, gnälliga å sura hela dagen, det är precis vad hon har varit, Vid ca kl 16 tiden gick hon till sängen och sa sova, då ville hon minsann sova, men det kunde hon glömma! Man kan inte lägga sig vid den tiden och sova lunch, då kommer hon aldrig i säng på kvällen sen och så blir hela natten kaos. Däremot när jag la henne nu för 1 timme sen så vinkade hon bara och sen sov hon inom 2 röda, trots att dte var ett hejdundrande Oljud från spolbilen, så hon var riktigt jäkla trött, men men så kan det bli. Hoppas bara att hon är på bättre humör i morgon, hon är ju alltid så himla glad nästan jämt annars, hon har faktiskt aldrig varit såhär, så vette tusan vad som hände. Hon ville väl helt enkelt inte sova och damen är ju bestämd & envis som synden.

I morgon blir det jobb, jobbar dock dag vilket känns kanon skönt, har jobbat kväll hela helgen nu och jobbar kväll på onsdag & torsdag så då känns det bra med dag i morgon. Hoppas verkligen att det är fint väder så man kan hitta på och göra något med Aurora. Hon skulle egentligen varit hemma från dagis hela denna vecka men hon får gå i morgon då jag blev utringd på jobb och Micke jobbar ju redan så.

Hej Svejs!

Kommentarer
Postat av: Elisabet

hur gick de med avloppet??

2009-07-19 @ 16:20:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback