Ny säng

Ja nu har vi äntligen en ny säng :)
När jag var till ikea förra veckan med pappa & bror för att köpa så hade dom inte sängen inne i den färg vi ville ha, vägra ta en annan färg hehe. Så det var bara att åka därifrån igen med tomt släp hehe. Igår kollade Micke på blocket och såg en annons som jag rinde op direkt och sängen fanns kvar, snacka om tur. Det var en sådan säng í rätt färg (EK) som vi ville ha, den låg ute för 500 kr. På ikea kostar den 1695 kr, snacka om bra köp för oss, förlust för säljaren haha. För sängen var ännu oupp packad, kartongen var inte ens öppnad. Så Micke skruvade ihop den igår direkt när vi kom. Sen märkte vi en liten miss när vi la i våra madrasser, dom va för korta! Sängen är 220 lång och våra madrasser var 200 lång. Men det löser vi genom att lägga en skiva över där nere i fotändan där det fattas 20 cm och gör en förvaring där under istället, så kan man ha extra täcke å kuddar där, så blev bra endå i slutändan :)

Aurora gjorde en skräll inatt med. I förrgår natt så sov hon hela natten till kl 7 i sitt rum utan att vakna en enda gång. I natt vaknade hon vid 01 och ville komma in till oss, men hon somnade om direkt hon la huhvudet ned på kudden brevid oss, men skrällen var att hon sov enda till kl 9 !!! Wohooo, vi alla fick en sovmorgon :) Annars vaknar hon typ jämt kl 6.
Så hon sov kanske bra i nya sängen, vilket vi gjorde allihopa :) Den e mycket lägre än den förra så nu slipper man vara orolig att hon gör illa sig jätte mycket om hon ramlar ur, nu kan hon klättra i och ur utan problem, så det e skönt!

Idag ska vi till furuvik och kolla på djuren och åka någon karusell, sen tänkte vi bada. Så hoppas att det inte blir nå regn idag! Lillebror Marcus ska oxå följa med så jag ska kasta i han i vattnet, så lär han sig kanske att inte vara en badkruka :D Kom fårn rätt person va? Jag som är den störtsta badkrukan som finns, haha. Men även jag ska i och bada, annars får Micke kasta i mig. Aurora kommer att få bada i både stora och lilla polen, hon gillar nästan den större mera då hon får bada med oss. Men även den lilla där hon kan springa för runt själv å plaska :)

Nu ska jag hoppa in i duschen, vilket inte låter så növändigt om man ska åka iväg å bada om en stund, men har städat hela morgonen så är mycket svettig så jag duschar nu, badar i furuvik och duschar sen igen när vi kommer hem haha :) Sen ser nog Madelene ut som ett russin, men de bjuder jag på :D Ska nog ta fram något kött ur frysen nu som vi kan grilla sen ikväll, blev sugen på grillar idag och har potatis sallad som behövs äta upp, så de ska jag nog göra med :)

Kommentarer
Postat av: Emelie

Jag jobbar på gymmet på tisdag och har en körlektion på onsdag kl 17. Men på torsdag kan vi väl ta och träffas då? Vilken tid slutade du då?

Kram

2009-07-05 @ 17:36:37
URL: http://emelieandreasson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback