Work 24/7

Ja det känns som om jag jobbar 24 timmar om dygnet.
Men jag älskar verkligen att jobba och stormtrivs, så jag "klagar" inte över det,  men denna vecka har jag knappt träffat Aurora :( Det är verkligen verkligen jobbigt! Först så jobbade jag hela helgen med en delad tur i lördags, sen så har jag med jobbat i veckan och idag jobbade jag 7-21 och har ett likadant pass på fredag. I morgon får jag äntligen träffa Aurora några timmar på morgonen innan hon ska till dagis och jag ska till jobbet. Jag jobbar 12-20 i morgon så hon behöver inte gå på dagiset förens kl 11, så vi får några timmar där :) Sen nästa vecka blir det typ likadant, då har jag 3 dubbelpass som är från 7-21, så jobbar hela veckan å helgen. Men sen så är dubbelpassen slut och jag tänker inte ta åt mig nå flera, vill inte missa från Aurora, man märker redan nu att hon undrar å saknar mig..Vaknar betydligt oftare på kvällarna för att kolla så att jag är hemma. Så nu tänker jag jobba efter mitt schema på björken och endast ta åt mig mera jobb på lediga dagar, så inga flera dubbelspass! Eller när man jobbar helg så har man alltid en delad tur 7 - 21 så den tänker jag självklart ta, men jobbar jag en dagtur så blir det ingen kvällstur på jobb nr 2.
Nu ser jag fram emot helgen och lite ledighet och jag ska vara med familjen hela helgen och mysa mysa mysa! På lördag hoppas vi på fint väder för då blir det furuvik med karusell åkning och bada, lillebror ska oxå med. Söndag har vi middagsbjudning så det blir trevligt =)


Renoveringen av huset pågår även den med, händer något hela tiden här =) Just nu renoverar vi fönster för fullt och i morgon är köksfönstret helt klart. Vi har slipat å målat så nu är de i bra skick igen, listerna var tidigare bruna och det såg sådär ut, vi bestämde oss för att måla dom svarta och det blev jäkligt snyggt till ett nymålat vitt fönster.
Så nu är det åter en paus i renoveringen av badrummet, men man lär ju ta fönstren först medan det e fint väder, det går ju inte att göra i dåligt å kallt väder, men då går det kanon att fixa med badrum så man får prioritera lite. Vi har iaf köpt kakel, klinker & toa stol nu så det är klart, får jag min vilja igenom så blir det en svart sits till toa stolen, jag tycker det e skitsnyggt, men micke älskar trä trä trä så han vill gärna ha en träsits, men det blir en i svart har jag bestämt ;) haha


Nä nu ska jag mysa å umgås lite med min man då jag knappt träffar han oxå, sen blir det sängen så man kommer upp i morgon.. Ville bara uppdatera mina kära läsare lite oxå =)

Hej svejs

Kommentarer
Postat av: Elisabet

Full rulle.. Skönt med ledig helg iaf. Man gör ju något vettigt när man inte är med familjen iaf, jobbar.. Du får tänka så när de känns jobbigt - de brukar jag göra. Du är ju inte direkt ute och slarvar. Kram

2009-07-02 @ 07:19:59
Postat av: Elisabet

Filmen var bra, inte kanon bra men helt klart sevärd ;) Klart vi ska hinna med o ses ;)

2009-07-02 @ 07:49:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback