Pricki korv

Jag börjar känna mig som en pricki korv.
Har fått små små illröda prickar lite här & var som kliar som en dåre!!
Det började med att jag kliade mig på armen igår på jobbet o så kom en prick strax efter, jag kliade mig kort därefter lite högre upp och strax efter så kom det en till prick, nu har jag prickar typ överallt men mest på armarna & benen, men har även hågra på ryggen & rumpan! Vad är detta, värmeslag?? Eller så har jag fått dom av solen då jag brände mig något efter en heldag i furuvik, men lite märkligt det oxå för jag har då fan inte solat rumpan :D haha Det visar sig vad det blir av dessa, jobbigt är det iaf när det kliar så mycket! Dom försvinner väl snart annars får jag väl uppsöka någon som kan kolla på dom.. Tur att jag inte fått några i ansiktet iaf, ännu! Där har jag däremot fått lite lite färg :) Jag blir aldrig brun om sommaren hur mycket jag än solar, jag har inte dom pigmenten tyvärr :( Röd som en räka och sen blekfis igen, men i ansiktet och axlarna får jag färg, roligt värre :D Man kanske skulle ta och grunda upp lite med solarium? Finns ju på jobbet så bara att boka och sola gratis =)

Idag händer det inte allt för mycket. Ska på delegerings utbildning i karlholm, så det blir skoj. Så man får dela ut lite medicin snart och dessutom höja lönen :) Ska även få delegering på björkegrenska där jag går på schema om 3 veckor, läääängtar! Vill gå på ett schema nu å för alltid ;) haha.

Nä nu ska jag pyssla o dona lite här hemma, har en klädhög som behöver tvättas. Att man alltid ska spara på sig ett berg av tvätt haha :D

Kram Banan

svennebanan svennebanan svennebanan svennebanan svennebanan svennebanan

Kommentarer
Postat av: jojo

inte vattkoppor då?

2009-06-03 @ 13:21:42
Postat av: Madelene

Jojjo ~ Vattkoppor hade jag när jag var liten å sägs att man bara får det en gång. Har man inte haft dte när man var liten å sedan får det när man blir stor så kan man dock bli väldigt sjuk och få bältros. Jag har kollat lite med några arbetskollegor nu och alla tror på värme utslag då det inte är några blåsor, utan bara en illröd prick. Vi får se hur de utvecklar sig.

2009-06-03 @ 14:57:49
URL: http://tanteluttan.blogg.se/
Postat av: Elisabet

Hej hopp! Ja då far vi iväg på hemlig resa på lördag iaf då :) eftersom du tog ledigt! Skoj :) ja denna resa heter hemlig resa, vi vet inte vad som händer riktigt :) . Men du vi ska ha roligt iaf de vet vi kram

2009-06-03 @ 18:44:09
Postat av: Madelene

Elisabet ~ Jaaa vi ska ha roligt och ska bli skönt att komma iväg, spännande att se vart vi hamnar :) Kram

2009-06-03 @ 20:30:54
URL: http://tanteluttan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback