Torsdag

Idag är det torsdag och vi var iväg tidigt på morgonen, mycket tidigt!
Redan kl 8 åkte vi härifårn och till byggmax för att köpa lite gips skruvar osv, sen åkte vi vidare till k rauta där vi kika på en toastol som vi ska köpa så fort vi löst hur vi ska få hem den :D Sen åkte vi till citygross och handlade lite nödvändiga saker och sen till sist vidare till Jula där vi oxå kika omkring lite och där så såg jag ett handfat med skåp som jag vill ha, det var i vitt och på framsidan av skåpen så var det först snygga handtag och sen så i mitten av skåpdörrarna så var det typ nå frostat glas liknande, blev helt kär i de så de ska vi nog med köpa :) Nu börjar det nästan att likna någon form av ett badrum där inne, skönt! Nu ska vi upp med en gipsskiva på ena väggen och sen golvgips på golvet, sen blir dte tätskicktet och sen kan vi börja kakla! Woohoo, så snart är vi vid det roliga där man ser mest resultat på!

Aurora ligger nu och sover sin lunch, efter att vi ätit familjelunch idag, mysigt värre! Blev makaroner och korv, men lilla damen åt som vanligt bara korven, men hon smakade iaf på makaroner även om den kom ut minst lika fort :D
När hon vakanr så ska vi åka till furuvik och kolla på djuren, hon ska även få åka favorit karusellen och sen avslutas det med en mjukglass som hon Äääääälskar! Det är vad vi ska göra resten av denna dag.


I morgon är det midsommarafton och den ska vi fira med Mange, Sara & Ella, precis som förra året, tradition :)
Så vi ska grilla och leka o dona och bara ha det bra!

På lördag ska vi till svärmor och äta lite tårta, mums mums :)


Trevlig midsommar på er allihopa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback