Underbara Dagar

Har haft helt 2 underbara dagar!
Men i morgon så återgår vi till jobbandet igen, men jag klagar absolut inte över det. Älskar att jobba!

Iaf så har dom här två dagarna som man varit ledig gått väldigt fort, men så är det ju alltid hehe. Vi har gjort massor av saker, men vi har varit till furuvik båda dagarna. Igår var dit och kollade åter igen på djuren och åkte karusell, idag var vi dit och badade och det var otorligt skönt! Jag fick då åka ned på stan i halvt panik för att försöka hitta en bikini så jag först å främst hade något att bada i ;) Efter mycket letande och om & men så hittade jag en brun bikini inne på cubus, jag ville verkligen ha den i rosa men jag insåg rätt snabbt att den rosa bakdelen skulle bli mycket genomskinlig då man såg min tatuering på rumpan redan innan den var blöt, så det var inte så mycket att fundera på då :D Men de var en sån fin rosa färg å allt men blev en likadan i brun. Men måste tala om att jag det inte var lätt att hitta på en bikini i den här staden, eller så är det jag som är kräsen? Jag vill att min bikini ska vara lite mer än bara trådar. Så jag vill gärna ha lite för boxer stuk eller vad det heter på nedre delen samt så överdelen får inte vara i halterneck för då stryps jag och dessutom så tycker jag om bågar i överdel, hehe. Men efter något flängande hit å dit så hittade jag som sagt en inne på cubus, dessutom till bra pris, 79 kr delen och det är ju som hittat :)

Haha när vi väl kom fram till furuvik så hade jag min gamla nedre del fårn förra året och den nya överdelen, gick fin fint det :) Verkligen gillar min bikini från förra året, speciellt nedre delen. MEN överdelen från förra året har lixom blivit en aning för stor, fyller lixom inte ut kuporna så ser då rätt kul ut när man har den på ;) Först när jag köpte bikinin så satt den perfekt, sen blev överdelen något liten då bysten var fulla med melk förra sommaren men den gick att ha endå, sen helt poff pang så var den mega för stor då mina bröst tydligne krympte efter amningen.. Aja, har en bikini nu så nog om det.

Det var lite kort och gott om mina lediga dagar, dom har helt enkelt spenderats i furuvik! :)


Nu ska jag sova, man blir ju helt slut av värmen, men underbart härligt! Man fick genast så mycket energi i kroppen sen värmen å solen kom fram, de digagr vi :) Natti

Kommentarer
Postat av: Lundin / Suomela

Vi har med haft det underbart ;) Vi lär ses o göra ngt ihop sen på lediga dagar hehe



Ja vill med ha typ boxer o ngt upptill som inte visar allt.. kankse ska kika in på cubus ja med ...



Kramar från en trött (efter allt bad) Elisabet

2009-06-26 @ 19:25:39
Postat av: Elisabet

Skönt o vara lite ledig ;) Man behöver det o slippa jobbet lite ;) o alla måsten.. vi har bara njutit o haft det bra. Imorgon är det jobb igen men inte förän på kvällen kl 18 till tisdag kl 14... Men sen ledig igen till torsdag kl 18 :) Onsdag blir det bio - den nya svenska filmen med Johan Falk, med bror o Malin.

Måste hitta en lucka nu o ses hehe... Ha en trevlig kväll KRAM

2009-06-28 @ 16:01:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback