Rullar på

Ja dagarna rullar på och det e redan fredag imorrn, skönt!
Är ledig hela helgen så de ska bli kanoners, ska ju på 35 års fika på lördag hos Wandee, de ser vi fram emot :)
Dagarna går sjukt fort nu sen man börja jobba, man hinner ju knappt med hälften av det som bordes göra :D
Fick sluta strax efter 14 idag och direkt när jag kom hem så kände jag att jag behövde luft å micke å aurora hade tänkt att ta en promenad så då gick vi hela familjen istället, blev en långpromenad på 1,5 timme :) Gick även inom Ingelas på vägen hem för att kika om dom hade jeans leggings då emelie på jobbet tipsade om det, men dom var tvärslut.. Å vad förvånad jag blev, eller inte! Dom e fan slut överallt så nu ger jag upp letandet för ett tag haha.

Igår efter jobbet så skulle jag bara inom H&M och köpa nya sminkbortagningslappar, men det slutade med att jag å en arbetskamrat fikade och hon bjöd på det för att hon får åka med mig till å hem från jobbet. Men såklart att dte bara är att åka med, jag lär ju endå in själv lixom och ä'r bara roligt med lite sällskap, så idag åkte emelie med hem.

Fan vad sur jag blev nyss oxå, skulle som vanligt kika på lyxfällan, men då är 3an helt plötsligt borta!! Startade om boxern men inte ens det hjälpte, så snälla kanal 3 kan du flytta hem igen? :D haha Så nu blev jag lite smått irriterad å tänker därför gå å lägga mig istället, jag däckar ju snart iaf, aldrig varit såhär slut om dagarna, vilket e skönt för man sover så mye bättre =)

Dom ringde från ett annat ställe idag där dom med behövde undersköterskor, så om 2 veckor ska jag på en till intervju och den är i stan, den andra som är om 3 veckor är ju i uppsala. Spännande! :) Det innebär att jag måste färga håret snart igen, kan ju inte gå på en intervju och se pippigul ut i skallen, de vägrar jag :D Visst att dom säkerligne först å främst kikar på betyg, erfarenhet, referenser osv, iaf så borde dom göra det, men med tanke på hur dagens samhälle e uppbyggt så spelar faktiskt utseendet en viss roll med, för det är ju trots allt det som man ser först, så då vill jag inte gå dit å vara pippigul pga en halvft misslyckad färgning, borde ha suttit i längre med färgen men jag har respekt för blekning, å dessutom så hade jag bråttom hem till min lilla Princessa hehe :)

Nä nu blir det sängen innan jag kommer på något mer att skriva .. Natti :)

Kommentarer
Postat av: Elisabet

Hoppas håret blir bra.. man vill ju se bra ut som du säger - lycka till!!!

2009-03-06 @ 08:24:09
Postat av: Marie

Du ser... Man ska inte ge upp när det gäller jobb...Nu har du ju 2 planerade intervjuver och det lär säkert komma fler... Kul för dig tycker jag..=)

2009-03-06 @ 08:25:44
Postat av: sabina

Det finns ju jeansleggings i stan, på bikbok, på gina & cubus :)

2009-03-06 @ 12:51:51
URL: http://sabinaal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback