Fullt Upp

Ja de kan man säga att jag har haft hela morgonen. Jag har plockat & donat typ överallt. Rensade tom ut bland Auroras alla kläder, det hade visserligen gjort för länge sen då dom varit nerpackade i kartonger o så gömda inne i garderoben. Men nu behövde jag utrymmet i garderoberna så jag sorterade kläderna, vissa kläder vill man ju ha kvar så jag sparde 1 kartong med kläder, sen ska Emelie få 3 kartonger med kläder från storlek 56 - 74, 1 kartong med bebis leksaker samt en påse med lite av varje i, bl a en massa panelgardiner. Skönt att bli av med det :)
Aurora sov skitbra inatt, hon sov i sin säng enda till kl 05, och det e bra! Annars brukar hon vakna vid 01 och vill komma in till oss, men nu fick hon komma in kl 05 så det var skönt att få sova dom där timmarna extra. För jag sover egentligen inte skitbra när hon ligger emellan oss å sprattlar å river mig i håret, fast hon sover. Men nu tänkte jag börja med att hon inte får komma in till oss under natten, tänkte prova iaf och se hur det går. Går det inte så går det inte, då tänker jag inte tvinga henne. Det vore dock skönt om snart började att sova hela nätter i sitt rum, åtminstone at hon sov där inne hela natten. Men jag tänker försöka å vara bestämd på att hon ska sova där, för annars sover hon gärna inne hos oss och hon kommer ju att pröva våra gränser, det är dom små experter på. Men hon e snart 1,5 år och så pass stor att hon ska kunna sova i sitt rum hela nätter. Det skumma är att om hon vaknar på kvällen så är det inge problem att natta om henne, hon står oftast upp när man kommer in och man bara lägger ned henne igen å säger godnatt och tar på täcket så har hon somnat om innan man ens hunnit att gå ut från rummet, MEN när det sker på natten så vägrar hon att somna om i sitt rum, kommer hon därmed in till oss så somnar hon direkt man lägger ned huvudet på kudden. Kanske för att hon nu vet att om jag vägrar nu i min sin säng så får jag komma in till mamma & pappa och sova, det  e ju mycket tryggare å skönare, så jag protesterar lite så får jag sova med dom.. Dom är ju inte dummare än så, det är egentligen vi som är dumma som går på de där :D Men nu tänkte jag som sagt börja försöka med att hon bara ska sova i sitt rum, som sagt, går de inte så går de inte. Då får hon sova hos oss ett tag till, tills hon blir redo. Det är ju alltid värt ett försök.
Idag har vi varit på 2 års kalas hos Ella. Vi skulle egentligen dit på kalas igår men då slutade jag inte jobbet förens ca kl 17 för det var rätt mycke att göra, och då var det ingen idè att åka hem och hämta mina darlingar och åka in till stan igen, för då hade vi kommit dit vid ca kl 18 och Aurora lägger sig vid 19 tiden, så ingen ide lixom. Det var bättre att vi åkte dit idag efter hon sovit lunch istället. Var några fler som kom så barnen lekte i lekparken och Aurora bodde i sandlådan med en hink å spade, de tycker hon om :) Sen blev dte fika å de gillade hon oxå, klämde i sig en bulle och lite glass. Det låg även lite godis på glassen som non stop & nå annat, alla barnen fick även det förutom Aurora, då var dom andra oxå 2 år. Alla gör vi olika men Aurora får inte äta godis och dröjer innan hon får göra det. Hon får äta glass ibland samt en bulle/kaka/tårta när det e kalas, de tänker jag inte hålla ifrån. Men godis där går våran gräns, helt onödigt enligt oss.

Kommentarer
Postat av: Elisabet

Ja ni har då haft fullt upp :)

2009-05-04 @ 11:08:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback