Ledig !

Idag är jag ledig och det är helt underbart!
Får spendera exakt hela dagen tillsammans med min familj, å framförallt en hel dag med Aurora! Utan jobb & utan dagis! Vädret ute är så skönt oxå, både jag å damen har leggings & kjol :) Dagen ska vi verkligen ta tillvara på, nästa vecka är det dags för dagis och jobb igen, skönt det oxå iofs, allt är på två vis :D

Dagen började med att vi klev upp kl 7 då damen vaknade, hängde lite tvätt och startade en till maskin, plockade även in lite tvätt som hade torkat från igår kväll. Sen åt vi frukost och sen fick Aurora följa med mig till jobbet i karlholm för att lämna löne lappen så jag får någon lön i juni månad med, skrev på lappen att dom gärna får dra 35 % skatt, hellre för mycket än för lite så man inte åker på någon skatte smäll nu när man både jobbar här ute och i stan, kommunerna drar ju olika procent % skatt.. Sen åkte vi till bvc kl 11. Damen går upp i vikt och följer sin kurva, men den andra kurvan ligger hon långt under på vikten, huvudsaken är ju dock att hon följer sin och det har hon alltid gjort. Iaf så väger hon nu 9530 och är 79 lång. Så hon hade växt en del på längden, hon var 76 cm 1 april! Vikten går sakta uppåt men hon är ju så aktiv, hon är ju aldrig still en sekund, springer hit å dit från morgon till kväll. Hon kan knappt sitta still när hon ska äta, hon har verkligen myror i brallan :) Vi pratade även om maten, att hon inte äter vanlig mat. Vi ska låta det gå över sommaren och fram mot hösten, äter hon inte vanlig mat då ska bvc styra upp nånting mot september, blir väl besök hos specialist läkare eller nå sånt skulle jag tippa på, att äta burkmat som lunch & middag räcker inte nu när hon strax blir 1,5 år, hon behöver mer energi än så. Så vi får se om hon tänker äta vanlig mat under sommaren annars styr som sagt bvc upp något efter sommaren och mot hösten. Vill ju att hon ska äta det vi äter, men damen vill annat och hon är så jäkla bestämd och envis. Bvc sa de idag med, det syns verkligen på henne direkt att det är en mycket bestämd dam, men det gillade bvc hehe.

Jag får inte heller lägga henne om kvällarna, jag får sitta i minst 1 timme o jag hinner bli på dåligt humör för hon testar verkligen mina gränser just nu, men lägger micke henne så sover hon inom en kvart :D Busunge =)
Pappsen får däremot inte klä på henne och inte pussas, det får mamma göra =) Dom är ju för söta som små och dom har sina ideèr kan man ju säga!



Så fort damen vaknar från sin tupplur så ska vi åka in till staden och lämna nästa löne lapp till björkegrenska, sedan till företags skolan och lämna mina anställnings papper, sedan till citygross och handla och till sist ska vi ev ut till svärmor och hälsa på om hon är hemma. Det är iaf skönt att hotellet har så man stämplar in när man kommer dit och och stämplar ut när man går hem, tänk om alla hade så. Vad skönt att slippa komma ihåg löne lappen för att få lön, hehe.

Nu ska jag väsnas lite här så kanske hon vaknar, hon har sovit sin 1,5 timme nu! :)

Trevlig helg !

Kommentarer
Postat av: Elisabet

Ja nu slutar man om EN TIMME - gjort nästan 50 timmar i sträck nu. Hem och mysa med sonen <3 För imorgon är de jobb igen hela dagen. Lika tis+ons. Men betydligt lugnare än jag haft de nu:) Ja löne lappar är inte roliga att åka med. Vi får hem en kontroll lapp i början av mån som vi ska kolla igenom och ringa om något är fel. Men nu är dom så smarta tycker dom nu ska vi snart börja med och ringa upp en dator och knappa massa koder och grejer för varje pass i stället. Mindre för pfv och göra mera för oss :( . Låter som ni haft en underbar dag :) Snart är de min tur med och få de. Ska iväg och handla sandaler till klas kram

2009-05-30 @ 07:41:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback