Julfest !

Fick veta att det är julfest med jobbet den 10 december! Jag längtar redan :)
Det är dessutom min lugna arbetsvecka då som man har var 6e vecka då jag bara jobbar 2 kvällar 13-21 onsdag & torsdag. 10e är ju på torsdagen så jag får tom ta ut min allra första semesterdag för första gången i mitt liv, det känns ganska stort må jag säga :) Jag Madelene Söderin ska få ta ut en semesterdag! Okej kanske lite överdrivet med namnet men vafan :D Känns de bra så känns de bra. Härligt att man är ledig dagen efter då jag oftast brukar bli bakis.. Det blir säkert roligt, ge mig december nu, sen snö och sen julafton!

Apropå julafton så vet vi inte ännu hur den ska firas. Jag jobbar först 7-13 så jag har inte sån stor lust att fira den borta någonstans, faktiskt. Jag vill gärna vara hemma med lite familj & släkt efter en arbetsdag samt att dte blir mycket smidigare för Aurora, hon kan lägga sig när hon vill, har sitt rum med alla saker att leka med, fast hon kommer ju såklart att leka med sina kommande pippi saker, båt, hus å alla figurer :) Hon kommer förhoppningsvis att somna som en stock i den nya sängen utan problem, det är vad vi hoppas på, utan problem med nya sängen, ska bli spännande att se. Så vi hoppas på att några vill komma hit och fira med oss :) Men det ser så ut. Jag längtar så sjukt mycket efter julen och att få julpynta.. Jag törs inte att nämna ordet julpynta här hemma snart, för då går någon ut, denna någon är nog min kära man :D haha. Fast han tycker såklart att det är roligare med julen nu när Aurora finns, innan det så hatade han typ julen.

Jag & Aurora ska iaf julpynta och hon ska få egna tomte gubbar i hennes rum :) Hon tjatar reda på att tomten ska komma med paket (Tomten komma paket, Rora snäll) hahah hur sött som helst!


I morgon blir det en annorlunda arbetsdag. Har lite utbildning och möte hela dagen så nå jobba blir det direkt inte. Har lyft tekning hela förmiddagen, sen är jag inkontinensombud på min avdelöning så jag har möte om det på eftermiddagen, ska bli roligt faktiskt att det händer lite på jobbet :) Har jag sagt ur bra jag trivs på mitt arbete? Om inte så trivs jag riktigt jävla bra på ren svenska, ursäkta språket men det är min blogg och jag uttrycker mig precis hur jag vill, åh vad härligt! Älskar jobbet, mina boenden, arbetskamrater och stämningen, allting är helt enkelt bra! Visst kan man väl endå ha dagar då man ibland känner att "nä fan idag orkar jag inte jobba" men det är bara ett tänkande och att gilla läget, så fort man kommer till jobbet så har tanken gått över. Så tror jag att alla känner någon gång. Ibland vill man bara ligga kvar i sängen och inte kliva upp, fast det måste man ju. Jag har snart jobbat halva perioden av dom 6 månaderna som jag fått, jag hoppas verkligen att jag får förlängt efter dom, annars blir jag mycket ledsen ui ögat. Det är sjukt vad fort tiden har gått, aldrig har det gått såhär fort från sommarens slut till snart juletider, men kan ju bero på att man aldrig har jobbat såhär kontinuerligt heller, hoppat in o jobbat då o då när någon varit sjuk, nu har man sin underbara rad som man går på och tiden går ju fort när man har roligt, det är iaf något som är sant!

Känner ni när ni läser detta inlägg om att jag har lite glad humor med i inlägget? HHaha jag försöker vara lite rolig emellanåt, vetta tusan om jag lyckas eller inte? Får ni svara på. haha :D

Jag är iaf sjukt trött just nu och då blir jag lätt dryg å jag har retat mannen hela kvällen, vilket är roligt :D Men nu ska jag bege mig till sängen och kolla på tv där och somna till den, måste hänga lite tvätt först så mina jeans leggings torkar tills i morgon som jag tänkte ha, dom där som min andre hälft Piff oxå har :D Vuxen poäng att jag skrev min andre hälft. Men hon är min andre hälft i kompis väg och micke i kärlekslivet eller vad man ska säga, ni förstår säkerligen, förhoppninsgsvis iaf. Aja, godnatt på er!




Kommentarer
Postat av: Elisabet

God morgon.. Sitter här lite o läser.. Klas tittar på nalle i stort blått hus.. Ska ge honom astma medicinerna snart o sen lite lelle.. Stackarn.. ville ha de igår redan efter 2 gånger av fontänkräkningar..

Men sen sa han själv Nej lelle imorgon ..



Snart snart är vi där vännen - ska bli skoj!!

Känns bra o ha dej o vända mig till när det är något - spelar ingen roll vad de är.. råd om en tröja eller något mera "viktigt"..

Skönt o ha en vän o lita på :)



Åå du ska ha skoj på julfesten den är du värd!!



Kramar

2009-11-13 @ 07:21:52
Postat av: Emelie

Klart jag kan hjälpa er med övningar. =)

Själv så måste jag ta de lugnt men er kan jag visa.

Säg till när ni är redo. Själv kan jag när som helst nästan.

Kram

2009-11-13 @ 11:06:06
URL: http://emelieandreasson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback