Fjärran & besök

Dagen började med att vi åkte till fjärran höjder kl 9 när dom öppnade. Morgon pigga kallade Elisabet oss, snarare en morgon pigg dotter som tjatar hål i huvudet på en om badhuset så var bara att packa badkläder och åka dit och bada lite, men det var helt underbart. Varmt & skönt i vattnet och damen blev mer eller mindre hysterisk, hon verkligen älskar att bada. Fick hon bestämma så har hon nog varit där ännu å badat :D Hon åkte en större rutchkana med mamma och den lilla själv, micke fick ta emot då det endå var i vatten. Sen älskade hon strömmen som var i en tunnel så man åkte runt runt med den och sen kom det även lite bubbler här å där och dom fick man ju jaga :) Efter 2 timmar så var vi slut allihopa så vi åkte hem och åt lite lunch sen så slockna damen. Vi la oss i sängen och kolla klart på en film som jag somna ifrån igår kväll :D


Sen fick vi besök av Elisabet & Klas idag som tog en premiärtur hit med bussen vid 1 tiden. Så jag gick och mötte dom, men snart kommer hon att hitta här ute själv, jag får visa runt :) hehe. Vi gick hit och väntade på att Aurora skulle vakna från sin lunch så vi kunde ta en promenad, leka i lekparken samt gå förbi deras hus :) Barnen lekte i parken och jag föröskte få med dom båda på kort, men Klasen vägra att kolla på kameran, kollade bort varje gång, busrackaren :D Efter allt lekande så gick vi till ica och köpte mellis till barnen och jag köpte dagens middag som vi bjöd på, det blev kassler med potatisgratäng. Ludde kom efter att han slutade jobbet vid 5 tiden så då åt vi efter det,, mycket gott :) Nu sover båda barnen som stockar, Aurora var helt slut haha.


Egentligen skulle jag vara på fest nu hos Tezzan, men då Aurora var helt slut och övertrött så var hon inte den lättaste att lägga ikväll så hon somna inte fören strax efter kl 20. Kändes nästan som ingen idè att åka in till stan då och umgås så kort tid då dom ska till krogen sen och jag iaf skulle vara nykter så man kan ta sig hem själv, så jag blev hemma istället. Men det gör inget, för jag är sjukt trött efter den här dagen, både bad och varit ute mycket så jag kommer att sova gott inatt, ska faktiskt lägga mig om 1 timme och kolla på en film som jag kommer att få se klart på i morgon då jag somnar som vanligt. Att kolla på film är rena sömnmedlet!!

Nu kommer det några bilder på barnen från dagens lek





Kommentarer
Postat av: Elisabet

GOSISARNA ;)

Tack för idag för både sällskap o mat..



Massa kramar

2009-09-19 @ 22:08:25
Postat av: Madelene

Elisabet ~ Tack jsälv :) Kramis

2009-09-20 @ 20:51:18
URL: http://tanteluttan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback