Idol 2009

Ja då var det dax för årets idol 2009.
Det är lika roligt som alla andra år :D Jag älskar att kolla på idol och speciellt auditions när folk gör bort sig, det som är de roliga =) Det sjuka är att dom tror att dom kan sjunga fett bra men jag lyssnar helt ärligt hellre på när katten skiter ;)

Idag har jag jobbat, fast dte var inge nytt :D Har nog inge nytt att skriva heller? Eller jo, jag ska på möte i morgon på jobbet och det ska bli trevligt. Lite roligt nu när man får vara med på möten osv. Nästa vecka är det 2 möten, då är det först planeringsdag och sedan avdelningsmöte så det ska bli spännande :)

Aurora blev iaf glad idag när jag hämtade henne från dagis, då var ju Morfar med :) Hon ville direkt cykla med morfar så efter dagis så fick hon cykla på sin cykel med morfar, dom hade även stannat i en stor lekpark och lekt så hon fick gunga och åka rutschkana som hon verkligen älskar, nu har hon ju oxå blviit stora tjejen som kan klättra upp samt åka själv :) Eller det har hon säkert kunnat göra ett tag men hönsmamman Madelene har inte vågat det :D Jag måste börja släppa lite på de där men det är ju så jäkla svårt!


Nu ska jag läsa lite bloggar så vi hörs :D

Kommentarer
Postat av: Elisabet

Ja nog var de många som fick skämmas sen allt.. Men de e modiga som tror på sig själva.. hehe



Kram

2009-09-09 @ 08:49:44
Postat av: Emelie

Ja, men absolut de är bara att komma förbi de. Vi kan ju höras av på måndag då, så jag inte är på BB eller nått.. =)

2009-09-09 @ 20:55:41
URL: http://emelieandreasson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback