Kyligt

Ja nu märks det även inne att det har blivit kyligare ute.
Nu när man kliver upp på morgonen så är det lite småkyligt faktiskt, så vi hoppas att vi får in något värmesystem snart. Vägrar att sätta på elpatron på pannan. Visst sådan panik är de inte ännu men det är snart dax att ha lite värme här inne, än så länge räcker det med att elda i kaminen fast vi har inte gjort det ännu. Men vi har ringt till några rörmokare idag som ska återkomma under dagen när dom finns på kontoret och inte är ute på jobb. Så får vi se om det blir ackumulator tank & ladomat eller om vi iaf ska köra på en värmepump. Det är inte så lätt att välja och så är det en kostnadsfråga såklart, men det hänger inte på det. Värme ska vi ha men man vill ju ha den bästa och inte så dyra elräkningar i månaden. Finns ju den hel djungel att välja på..

Annars så sitter jag och väntar på att få åka till jobbet, jobbar 13-21 idag. Men det är sista dagen sen så är jag hel ledig fredag, lördag, söndag och till kl 13 på måndag! Riktigt skönt att få mysa med familjen i några dagar :)

Vi har inte så mycket planerat i helgen men den bjuder på lite skoj iaf :) Fredag efter Aurora sovit ska vi åka till fjärran och bada, hon tjatar ju om badhuset hela tiden för att hon vill bada ute men vi har ju sagt att det är för kallt nu så då får man bada inomhus å badhuset, då vare kört, då är det bara badhuset som gäller. Så har lovat henne att åka dit på fredag då mamma är ledig från jobb och pappa får jobba på kvällen, skönt att han bestämma sina arbetstider själv. Sen blir det en tur till ikea på fredagn med och köpa lite saker till sovrummet, jag ska få mig en egen hörna där inne med massa speglar och en hylla under där jag kan ha mina saker å göra mig iordning på, krokar under där man kan hänga lite kläder o så :D

På lördag kommer ev Elisabet & Klas ut på en premiär tur med bussen, barnen kan leka, vi kan prata och kanske gå till en lekpark så barnen får gunga och åka rutschkana och sen kan jag skjutsa hem dom så slipper dom åka bussen då :) Det ser vi fram emot, hoppas på fint väder!!


Shit vad klockan går, snart dax att åka till jobbet, ha en bra dag gott folk :)

Kommentarer
Postat av: Elisabet

Vi ska ha KANON VÄDER =) Har beställt de nu :D Hehe



Ja de kommer bli superskoj :) Gå förbi o kika på vårt hus med :)

LÄNGTAR SÅÅÅÅÅÅ!!!! Vet vi kommer stortrivas de de huset :)



Ska bli skoj o låta de leka lite igen.. får se om tjejen jagar efter en puss på munnen igen sweet



Ha de bra på jobbet - ska med jobba sen..



Kramar

2009-09-17 @ 12:00:26
Postat av: Elin {Mamma till ängeln Meja och Gravid}

Hehe jo då det kommer komma upp det med.. Förhoppningsvis senare idag ^^ Nej nå namn har vi inte kommit överens om än.. Alex vill ha en Lukas, men min kusins son heter Lukas så det funkar inte ^^ Men förslag tas gärna emot :D

2009-09-18 @ 10:05:01
URL: http://pruppen1987.blogg.se/
Postat av: Sabina

Den är från Jysk ;) Det är den skönaste dom har där, resten är obekväma o hårda.

2009-09-18 @ 12:36:20
URL: http://sabinaal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback