Snabb uppdatering

Det blir en snabb uppdatering nu innan man ska åka och jobba.
Börjar jobba 12:30 - 21, inge super rolig tid då hela dagen blir poff borta men det funkar, ger ju pengar som man istället kan spendera på lediga dagar och det tycker vi om :) hehe.

Har haft fullt upp på morgonen, vi har städat hela huset. Aurora hjälpte såklart till, hon älskar att häjlpa till, lite för mycket ibland :D hehe. Hon fick ju en egen städvagn igår så först när jag damsög så gick hon med sin damsugare efter som en svans, sen när micke moppa golvet så gick hon efter med sin mopp och moppade, så sött. Sen var vi så svettig efter allt städande så vi tog en dusch, mycket skönt! Nu känner man sig som en ny människa igen!

Ska alldeles strax åka till jobbet som sagt, idag är det APT möte kl 14 så det ska bli orligt, har ju lixom aldrig gått på möten o så förut då man fått jobba för dom ordinarie. I morgon jobbar jag egentligen 13-21 men då är det först planeringsmöte kl 8 - 12 och sen avdelningsmöte kl 12 - 14, sen efter det ska jag jobba till kl 21. Så det blir en dag med fullt upp, men ska samtidigt bli roligt att man nu får vara med på möten och säga sitt. Samt att någon annan får jobba för mig ;) hiihi


Nä dax att kika runt lite på nätet innan man drar, kolla kontot om man ser någon tidig insättning på lön, vill veta vad jag får och orkar inte vänta på lönepsec när det syns på konto innan ;) Ha en trevligen dag allesammans!

Kommentarer
Postat av: Elisabet

Hoppas de gick bra o jobba krams

2009-09-21 @ 20:57:50
Postat av: Madelene

Elisabet ~ Det gick bara bra men är trötter nu, så blir en smörgås och sen sängen :) Lång lång dag i morgon

2009-09-21 @ 21:49:59
URL: http://tanteluttan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback