Hoppsan

Hoppsan Hejsan vad jag blivit dålig på att uppdatera! Måste ta mig i kragen, ser att ni läsare är en hel hög iaf och det tackar jag för! :) Lovar att skärpa mig så ni inte lessnar, jag vet själv hur tråkigt det är när man följer bloggar och dom uppdateras sällan, så är min egen en sådan just nu. Hur de kan bli! Ändring Ändring!


Midsommar helgen har iaf varit kanon!

midsommarafton så jobbade jag först 7-15, sen direkt hem och börja med middagen då vi bjöd hit mina föräldrar samt lillebror. Hade en jätte trevlig kväll och efter maten så blev det lek & stoj ute! Vi sprang o sparka boll o lekte jaga med Aurora tills svetten verkligen rann, as kul var det! Hon somnade som en klubbad säl med både klänning & skor på, hahah. De får man göra på midsommar!

Midsommardagen tog vi det bara lugnt på. Vi lekte o hade skoj samt fyllde upp Auroras pool med vatten. Var så roligt att höra hennes kommentar när hon såg poolen "oj oj oj vilken stor pool jag fått" haha. Den kommer hon att stor trivas med i sommar, ska även ställa över rutschkanan så kan hon åka, om den får plats över kanten o så vill säga, hoppas! Iaf så när vi skulle fylla upp poolen så låg slangen i poolen av sig själv, orka hålla i den när de tog 1 timme fan att fylla upp den, hehe. Micke ssitter o gungar under tiden och jag börjat lite med maten. Går sedan till trappen för att kolla hur de går, då tar Aurora helt plötsligt slangen och siktar på mig! Iskallt vatten!! Det fick jag på mig å dyngsur blev jag, jag springer automatiskt in, men jag borde ha sprungit ut! För hon fortsatte ju med vattenslangen att spruta på mig så innan Micke hann ta av henne den så hade hon blött ned hall & halva vardagsrum. Så jag fick torka både golv, tapet & lister. Tur att det slutade bra utan skador! Hon gör nog icke om det iaf, hoppas jag!

Idag började vi dagen med en tur till furuvik, var där å "hängde på låset" tills dom öppnade kl 10. Det var lite småkyligt vid den tiden så jag sket i att smörja in mig, hade ingen solkräm för den delen heller. Jag ångrar det djupt nu att jag inte köpt kräm å smörjt in mig. För nu är jag så brääänd så ni anar inte. Det gör förbannat ont måste jag säga, mina axlar, armar, rygg & fram på bröstet. aj aj. men men. Vi hade iaf en kanon dag. Kollade på djuren och klappa getter och gick ut till harkskär o till klipporna o spana vid vattnet, så mysigt! Vilken utsikt alltså! Nästa gång tar vi med korv och grillar! Har aldrig varit sååå nära en apa som jag var idag, häftigt! Lite tråkigt att tivolit inte öppnar före kl 12, det tar inte 2 timmar att kolla på djuren så vi gick till poolarna så Aurora fick bada, jag plaska bara fötterna medan hon bada o plaska för fullt. Efter det gick vi till tivolit och åkte lite karuseller och tog lite lotter. Jag åkte lilla frittfall då damen ville åka det, hon tyckte det var jätte kul medan jag seriöst fick rysningar i magen, ville bara att åkturen skulle ta slut! Då var det en barnkarusell! Men jag hatar höjder och att bara åka den "lilla" biten upp gjorde mig alldeles skakis i kroppen, fy fy, den åker jag INTE igen. Aurora sa mera mera mera men mamma sa nej nej nej inte en chans, haha. Angående lotterna så vann jag ju förra gången en stor choklad kartong på 2 kg. Denna gång vann jag en stor kartong med chips, oxå på 2 kg typ. Det var olika påsar i kartonger och 10 st. Lotter är nog min grej :D Någon som vill ha chips? jag vill inte ha mer än 1 påse hahha.


Efter furuvik så åkte vi till pappsen då han fyller år idag, Grattis Pappa!!
Hade gjort en gräddtårta med jordgubbar & banan på, den var kanon god, stolt! Dom övriga verkade gilla den oxå så det är bra. Han fick ett inträde till furuvik av oss, samt så diggiloo biljetter som vi delade på med brorsan. Så pappa & bror ska gå på diggiloo i augusti :)

När vi kom hem från kalaset så badade jag & Aurora i poolen medan mannen gjorde mat till Aurora, vi skulle göra hemgjord pizza och hon tycker inte om pizza så då fick hon äta makaroner & korv & grönsaker och så gjorde vi pizza när hon somnat! Trots att vi fyllde poolen igår med riktigt is is iskallt vatten så var det inte såå kallt idag, trodde de skulle ta 1 vecka att värma upp, hehe. Visserligen var dte något för kallt ännu för min smak, jag är en riktig badkruka så jag badar sällan till havs, föredrar pool då dom oftast är någon temperatur varmare samt så ser man vad som är under :) Men jag tog årets första dop iaf så nu är det gjort!


Nä detta inlägg blev som alltid längre än vad jag tänkt så nu avslutar jag det, mannen har redan lagt sig så jag tänker göra honom sällskap! Hoppas ni haft en lika trevlig midsommar & helg som jag!

Natti!


Kommentarer
Postat av: Elisabet

Låter som en trevligt helg :)

2010-06-27 @ 23:18:10
Postat av: Madelene

Det var det :)

2010-06-28 @ 21:40:04
URL: http://[email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback