Nya ögon

Ja då har man fått nya ögon, alltså glasögonen har kommit :D
Fick sms igår på jobbet om att dom kommit så jag åkte till specsavers på rasten och hämtade ut dom.
Dom var mycket snygga!

Hur jag ser ut i dom är en annan femma ;D hahahah.
Jag vänjer mig nog snart, men klart man ser lite annorlunda ut. Men tycker nog att jag passar i dom iaf, fast passar bättre i dom lila än dom svarta och så har folket sagt med som sett mig i dom. Så jag tror att det blir favorit glasögon nr 1.

Iaf så börjar man ju undra om man helt ärligt har varit blind innan!?!
Med tanke på hur BRA jag ser när jag har glasögonen på mig så börjar man ju att fundera iaf, men det är inte skönt att ha dom på sig. Blir yr i skallen, allt känns helt plötsligt så nära, stör mig på kanterna osv. Men allt det är nog bara en vanesak men svårt att vänja sig.. Hur lång tid det tar det, någon som vet??

Jag ser iaf en liten text klart & tydligt och på långt håll, utan glasögonen så ser jag de bara suddigt :D



Idag har Aurora varit på dagis, på deras begäran. Dom ska ju göra en fotobok och en fotograf skulle då vara där under hela dagen idag så dom ville att hon skulle vara där 9-14, klart hon får det. I morogn får jag ju ha henne hemma :) Så efter jag lämnade henne på dagis så åkte jag hem igen o gjorde mig iordning och sedan åkte jag & mannen in till stan för att uträtta lite ärenden. Vi köpte bla nå ogräsmedel som heter stroller som ska vara riktigt bra, dock var det dyrt som fan för en liten liten säck på 14 kg. Men det ska tydligen vara effektivt och vi vill inte ha våra maskrosor på baksidan, värsta jag vet, hatar dom. haha. Så det ska ta ca 14 dagar så ska dom vara borta, vi håller tummarna! Sen så klippte morfar gräset här idag och hjälpte micke med veden, jag gick å vattnade grusgången med osgräs medel så dom ogräsen oxå dör, spänande!

Var meningen att vi skulle ta en runda golf på holmarna men dom hade icke öppnat för säsongen ännu, vilket jag tyckte var dåligt. Men vi får kolla om dom öppnat tills nästa gång.
Klockan blev snabbt 14 och det var dax att hämta lill skruttan på dagis, så jag cyklade först till affären med Elisabet och sedan cyklade vi till dagis/skolan för att hämta dom små, vi skulle eg setts igen på eftermiddagen men jag orkade inte efter middagen, blev helt slut o är ännu, så blir snart sängen. Det tar på krafterna att vara ute o fixa i trädgården, men det e ju sådant som måste göras det med. Så vi får ses i morgon istället :)


Jag försöker just nu få damen att sova, ha rjag iofs försökt med sedan kl 19...
Vet inte varför hon inte vill sova idag, men hon är ärligt dryg just nu hehe. Hon skratatr när man säger åt henne och springer ur sängen sisådär 100 ggr. Blir tokig. Mest för att hon skrattar åt en, men det är svårt att hålla sig för skratt själv och det märker hon nog. Man måste vända sig om och dra lite på smil banden samtidigt som man är lite små irriterad hehe. Ni som har barn vet nog vad jag menar.

Nu verkar det iaf ha blviit tyst där inne så hoppas att hon somna, så en annan oxå får lägga sig. Köpte en hänt extra tidning på affären tidigare så ska lägga mig å läsa lite skvaller tills jag somnar, spännande! ha ha ha

Natti!

 


Kommentarer
Postat av: Katrin

tackar =) du får fixa någon bild så man får se dina nya lila ögon med hehe

2010-06-03 @ 17:47:15
URL: http://katrinrigglov.blogg.se/
Postat av: Elisabet

Ja nu får micke picke skärpa till sej o fixa till sig nu när du ser :D hehe skämt o sido skönt o kunna se text o allt på filmen när man kollar o se skyltar i trafiken lite snabbare så man hinner svänga :) Låter som du varit halvblind innan men du förstår va ja menar va??

2010-06-04 @ 08:11:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback