Sortering

Jag håller på att sortera min lista med bloggar.

Älskar att läsa bloggar och har väl en sisådär 30 st på min lista, men den har jag nu sorterat ned till 10. Jag kommer att kommentera i alla bloggar som jag läser, för det är roligt med kommentarer, ja såvida dom inte är spydiga då för dom kan man skippa. Inte läst nå kändis bloggar heller, förutom Linda Thelenius (Rosings) för den gillar jag faktiskt. Å den tänker jag fortsätta att läsa sen är dom övriga vänners blogg eller bekanta. Får ni inga kommentarer så läser jag inte heller era bloggar, då vet ni :D


Annars idag så har jag jobbat, det har gått bra och var roligare än vanligt, alltid kul :) Blir jobb onsdag & torsdag oxå. Micke är hemma och vabbar dessa dagar så jag kan jobba. Sen på fredag får damen ev gå på dagis, efter att ha varit hemma i 2 veckor. Men jag hämtar henne efter lunch då hon äter pencillin till lördag. Sen från nästa vecka kommer det att bli dagis måndag, tisdag & onsdagar.



Läängtar till lördag, då ska jag ha skoj med tezzan o co! :) Vi ska dessutom på 10 års fest med dom som man gick i 9an med och det ska bli riktigt skoj. Det har vi längtat efter i tio år och nu så är dagen kommen. Äta gott och bara ha de trevligt, gilla! Men sen när det blir krogen time så åker jag nog hem, känns inte som jag har så mycket där att göra hehe. Vill inte ta några risker heller. Skulle vara roligt att få dansa en hel kväll men det hinner jag oxå att göra framöver så jag väntar nog tills dess. Får några härliga timmar med gänget iaf. Sen blir det hem & mysa med familjen o tänker nog åka till leklandet på söndag med dottern. Det älskar hon och var längesedan så nu är de dax. Får se om vi får med oss sällskap annars far vi själva. Tänkte höra med Emelie om hon & Nova vill med, dom kommer iaf hit på fredag em :) 


Nu ska jag spela lite poker innan det blir sovtime om ca 1 timme. Jobbar 7-13 i morogn, skööön tid :) 

Natti Natti

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Tipsa på bloggarna du läser, jag vill ha fler att följa :)

2010-09-29 @ 00:37:25
Postat av: Sabina

Den är jättefin :) Hehe, förstår det. Brr, vad kallt. Jobbigt. Men det tror jag också =) Nej, jag köpte den på Intersport.

2010-09-29 @ 09:17:48
URL: http://sabinalande.blogg.se/
Postat av: Nina: Mamma till theo & ludvig <3

Ja tror nog det går in i en kombi om man fäller baksätet. frågan är om man ska skruva isär det eller ej. men tror det håller bäst om man skruvar isär det och lindar in med filtar. eftersom alla sidorna är av glas :)

2010-09-29 @ 13:28:00
URL: http://niinajansson.blogg.se/
Postat av: Madelene

Tänker inte tipsa om någon blogg såvida man inte vågar stå vem man är. Men jag kan kolla upp ip numret så vet jag strax vem du är. Men jag tipsar iaf inte såvida man heter anonym.

2010-09-29 @ 18:35:52
URL: http://tanteluttan.blogg.se/
Postat av: Anonym

Okej, du är nog den ända privat person jag vet om som kan titta vems IP-Nummer det är. Att jag var anonym eller inte trodde inte jag spela någon roll, det är upp till dig om du vill tipsa. Men måste vara väldigt jobbigt att vara sådär otrevlig för ingenting, då jag inte någonstans i min kommentar var otrevlig mot dig. Akta så du inte får magsår!

2010-09-30 @ 09:27:49
Postat av: Madelene

Nej jag är långt ifårn den enda som kan kolla ip nummer, det kan dom flesta göra. Man får fram rätt mycket info via det sörru.



Tycker inte alls att jag var otrevlig, trist att du tar det så. Men jag vill inte tipsa om några bloggar till en person som inte vågar stå för vem man är, ser lixom inge nöje i det. Dom bloggar som jag läser kanske dessutom vill veta vem/vilka som läser deras bloggar o då kan man bara inte ge ut. Ganska självklart anser jag.



Magsår, varför skulle jag få magsår? ha den var bra.

2010-09-30 @ 13:06:50
URL: http://tanteluttan.blogg.se/
Postat av: Madelene

Idag skrev du iaf från ett annat ip nummer. Som sagt, man får fram en del.



2010-09-30 @ 13:08:54
URL: http://tanteluttan.blogg.se/
Postat av: Anonym

Dom flesta kan titta upp varifrån evuntuellt ett IP-nummer kommer ifrån, och lite annat info, men att koppla ett Ip-Nummer till en specifik person är svårt. Det finns en möjlighet genom polisen men då krävs det att personen bakom nummret gjort något olagligt, och det har jag inte gjort. Så vet inte varför just du skulle kunna titta upp sådant. Tycker det bara är löjligt av dig och hitta på massa skitsnack, Sörru!

Ett nytt Ip-Nummer hade jag, nu när jag skriver detta är det ytterligare ett nummer, inte så konstigt då jag inte sitter 24 timmar framför datorn, och jag får ett nytt nummer varje gång jag loggas in på internet. och infon man får upp av nummret går inte att koppla mig till någon stad för det är olika varje gång :)



Okej, förstår riktigt inte vad de spelar för roll att tipsa om bloggar bara för du inte vet vem jag är, men tydligen har du problem med det, då är det så. För mig är det självklart att man får besök från folk man inte känner om man skriver en öppen blogg, om man som du säger vill ha koll på sina besökare låser man väl den, det är en självklarhet för mig. Nu har jag ingen blogg så det är säkert som du säger ;)



Varför du skulle få magsår? Titta igenom dina svar och attityd så förstår du säkert varför!

Har läst din blogg ett tag, första gången jag kommenterar, i bloggen låter du som en trevlig person men när man skrev med dig personligen ändras den uppfattningen ganska snabbt. Så här på bloggen har jag inget att göra längre.

Ha det bra! Lycka till med det nya livet i magen.

2010-09-30 @ 13:58:55
Postat av: Madelene

Jag säger inte att jag vill ha koll på mina besökare, jag tycker som du att det är självklart med valfria besökare när man har en öppen blogg, men alla tycker inte det. Å då måste jag iaf respektera vad mina vänner tycker och vill om deras bloggar. Jag själv skulle aldrig ha lösen på bloggen för jags er ingen mening med det.



Nej jag får inte fram namn & adress på ip nummer för då lär man kontakta polisen precis som du säger. Men man får fram vad man sitter på för uppkoppling, om det är tele2 osv. Sen kan man även se vart i staden men inte mer än så. Saksamma, jag vill inte tipsa o mnågra bloggar iaf til len anonym person, tyvärr.

2010-09-30 @ 14:25:39
URL: http://tanteluttan.blogg.se/
Postat av: Emma

En undran. Vart är Madelene otrevlig?? Jag ser det då inte. Och det är väl ändå upp henne om hon vill tipsa om bloggar eller ej. Vad är problemet?



2010-09-30 @ 23:23:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback